Térelválasztó üveg, tolóajtó helyiségek tagolásához

jún 7, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

A térelválasztó üveg egyszerre fal is, meg nem is. Nem tudnak annyi mindent nyújtani, mint egy valódi fal, de a térelválasztó üvegek sok olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amivel a fehérre vagy éppen színesre festett, tömör falak viszont nem.

Az üvegből lehet nyílászáró, de ezen kívül még felhasználható szinte minden helyiségben is valamilyen elemként. Polc vagy tolóajtó, asztallap vagy zuhanykabin is válhat belőle a megfelelő méretben és formában. Gondolkodjon nagyban és ne álljon meg a kis méretű üveg elemeknél, mert akár térelválasztó üveg is lehet ebből az alapanyagból.

térelválasztó üveg vagy a tolóajtó első sorban irodák, közintézmények bevált kiegészítője. Az üveg nyilvánvaló tulajdonságainak köszönhetően a térelválasztás úgy tud megvalósulni, hogy van is, meg nincs is. Az üveg a térben választófalként van jelen, amin keresztül lehet látni. Ez a megoldás akkor ideális, ha nem szeretnék egy valódi fal kivitelezésével tölteni időt, illetve inkább a térelválasztás a cél, nem pedig a teljes elszeparálás.

Egy térben üveg felhasználásával lehet a legjobban úgy leválasztani, illetve elválasztani, hogy az csak jelzésszerű legyen, ne változtassa meg a környezetet gyökeresen. A tér tagolás az üveg elemek segítségével csak jelzésszerű, de mégis segít a tér felosztásában. A fény akadálytalanul áthalad az üvegen, a helyiség nem lesz sötétebb, sem pedig szűkebb, csak tagoltabb. A könnyebb azonosíthatóság miatt kérhető az üvegre minta is, illetve felirat, attól függően, hogy pontosan hová kerül a térelválasztó üveg és milyen funkciót fog betölteni és mennyien fogják használni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az üveggel való tértagolás és el tudja képzelni, hogy tolóajtót üvegből vagy pedig térelválasztó üveget használjon, akkor azonnal keressen minket fel! A weboldalunkon megtalálja a cégünk elérhetőségeit. Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen személyre szabott árajánlatot! Amint lehet, elküldjük a terveket és hamarosan neki is állunk a projekt kivitelezésének.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...