Térelválasztó üveg, tolóajtó helyiségek tagolásához

jún 7, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

A térelválasztó üveg egyszerre fal is, meg nem is. Nem tudnak annyi mindent nyújtani, mint egy valódi fal, de a térelválasztó üvegek sok olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, amivel a fehérre vagy éppen színesre festett, tömör falak viszont nem.

Az üvegből lehet nyílászáró, de ezen kívül még felhasználható szinte minden helyiségben is valamilyen elemként. Polc vagy tolóajtó, asztallap vagy zuhanykabin is válhat belőle a megfelelő méretben és formában. Gondolkodjon nagyban és ne álljon meg a kis méretű üveg elemeknél, mert akár térelválasztó üveg is lehet ebből az alapanyagból.

térelválasztó üveg vagy a tolóajtó első sorban irodák, közintézmények bevált kiegészítője. Az üveg nyilvánvaló tulajdonságainak köszönhetően a térelválasztás úgy tud megvalósulni, hogy van is, meg nincs is. Az üveg a térben választófalként van jelen, amin keresztül lehet látni. Ez a megoldás akkor ideális, ha nem szeretnék egy valódi fal kivitelezésével tölteni időt, illetve inkább a térelválasztás a cél, nem pedig a teljes elszeparálás.

Egy térben üveg felhasználásával lehet a legjobban úgy leválasztani, illetve elválasztani, hogy az csak jelzésszerű legyen, ne változtassa meg a környezetet gyökeresen. A tér tagolás az üveg elemek segítségével csak jelzésszerű, de mégis segít a tér felosztásában. A fény akadálytalanul áthalad az üvegen, a helyiség nem lesz sötétebb, sem pedig szűkebb, csak tagoltabb. A könnyebb azonosíthatóság miatt kérhető az üvegre minta is, illetve felirat, attól függően, hogy pontosan hová kerül a térelválasztó üveg és milyen funkciót fog betölteni és mennyien fogják használni.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az üveggel való tértagolás és el tudja képzelni, hogy tolóajtót üvegből vagy pedig térelválasztó üveget használjon, akkor azonnal keressen minket fel! A weboldalunkon megtalálja a cégünk elérhetőségeit. Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen személyre szabott árajánlatot! Amint lehet, elküldjük a terveket és hamarosan neki is állunk a projekt kivitelezésének.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...