Tolóajtó egyedi méretben, különleges mintával

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Az üvegből készült keret nélküli tolóajtók praktikusak, helytakarékosak és sok esetben esztétikusabbak, mint a nyíló ajtók, ráadásul ma már szinte csak a képzeletünk szab határt, a minta, valamint az üveg típusát tekintve.

A tolóajtó lehet falban futó, melynek előnye, hogy a sín, tartó szerkezete szinte láthatatlan, és a fal előtt nem igényelnek szabad felületet ez által nagyobb teret biztosítanak. Azonban a beépítése meglévő ház, lakás esetében nagyobb átalakítást, felújítást igényel.

Fal előtt futó üveg tolóajtó esetében a tolóajtó sín, vagy annak takarója látható, és az üveglap is látszik nyitott és csukott állapotban is. Ebben az esetben a tolóajtó sín az oldalfalra, vagy a plafonra kerül felerősítésre, mely az előző módhoz képest, sokkal egyszerűbb és gyorsabb eljárás.

A beltéri tolóajtó 8-10 mm vastag üvegből készül mérettől függően, egyedi méretben, általában átlátszó vagy savmart üvegből, a letisztult formák jegyében. Azonban egyre több extra igénnyel keresnek meg minket, melyek cégünk számára is kihívást és egyre bővülő pozitív tapasztalatot jelent, akár a minták, vagy kombinált üvegtípusok terén.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...