Üveg Tolóajtó – okos választás

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Mint minden termék, melynek anyagát üveg képezi, az Üveg Tolóajtó is tökéletes eleganciát teremt. Az üveg tolóajtó funkcionálisan megfelelő megoldás irodák elkülönítésére, szobák különválasztására, terek vizuális növelésére.

A Tolóajtó építhető plafonra, oldalfalra, tolhatjuk két fal közé. Nagyobb tér esetén választható fix + nyíló megoldás, magasabb helységekben akár felülvilágítóval is kombinálható.

„Okos” tárgyak használati eszközök korát éljük, mégis vegye át az irányítást lehetőségét, az Üveg Tolóajtó legyen az Ön „okos” választása!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...