Üveg Tolóajtó

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Az Üveg Tolóajtó tökéletes megoldás irodák, folyosók, szobák térelválasztására egyaránt. A Tolóajtó beépítése javasolt olyan helyeken ahol nincs elegendő hely a nyíló ajtós megoldásra.

Az Üveg Tolóajtó tolható falba, vagy a fal előtt, lehet egyszárnyú vagy fix üveggel kombinálva. A Tolóajtó anyagát tekintve 8 mm vastag edzett üvegből készült, melyet vagy pontmegfogással rögzítünk a görgőkhöz, vagy kivágás nélkül szorító pofák tartják az üveget. A Tolóajtó keret nélkül készül, felül az üveg a sínbe kerül rögzítésre, alul egy szinte láthatatlan, kb. 2 x 4 cm rozsdamentes vezető segíti az üveg mozgását. Az átlátszó üveg használatával több fényt érhetünk el, a savmart és festett üvegből készült tolóajtó, diszkrét takarást biztosít, irodák, intim helységek használatánál, a homokfújt mintás üveg egyediséget, eleganciát kínál környezetének.

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...