Üvegkorlát a világos tér titka

jún 3, 2021 | Korlát

Ügyfelünk egy egyedi korlát beépítésével keresett meg minket. Szeretett volna egy olyan rendszert, ami nem takarja el a fényt a házban, nem kicsinyíti a teret, lehetőleg ne legyen keret, fémek, de  nem mellesleg esztétikus, és a megfizethetőség határain belül legyen.

Mi igyekszünk megrendelőink álmait valóra váltani, természetesen bizonyos határokon, kereteken belül. Ebben az esetben sikerült megfelelnünk az elvárásoknak, és egy egyedi, minimalista megjelenést kölcsönöztünk a helységnek, ahol a légiesség, könnyedség, és fény dominál.

A korlát 6+6 laminált biztonsági üvegből készült,melynek rögzítése pontmegfogással történt. Nincs sem kapaszkodó, sem üvegek közti rögzítő elem, sem sín.

A család minden tagjának örömet és biztonságot okoz, esztétikai és praktikai szempontból is. A gyermekek nem mászhatnak fel rá, mint a fa vagy fém korlátra. Takarítása egyszerű, pár könnyed mozdulattal tisztán tartható. És egy nem elhanyagolható dolog, hogy megrendelőnk örömmel nyugtázta, pénztárcája sem maradt teljesen üres a beépítést követően.

Ügyfelünk elvárásainak megfeleltünk . A nagy tér átláthatósága és légiessége kérés szerint megmaradt. Az elismerést zsebre tettük és méltán vállaltuk következő munkánkat, melyet holnapi blogunkban ismertetünk…

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...