Üvegkorlát: esztétikus és praktikus megoldás!

jún 7, 2021 | Korlát

Ahol lépcső vagy galéria van, ott szükség van arra is, hogy korlát készüljön. A korlátok egyszerre töltenek be díszítő és biztonsági szerepet. Megóvják a közlekedőket a balesetektől és az ingatlannak is szebb külsőt vagy éppen belsőt kölcsönöznek. Már csak egy kérdés maradt, hogy pontosan milyen korlát díszítse a lépcsőt, az erkélyt vagy a galériát.

Ajánljuk figyelmébe az üvegkorlátokat! Az üvegkorlátokat gyakorlatilag bármilyen ingatlanban és enteriőrben lehet alkalmazni, függetlenül a stílustól vagy a méretektől. Egy ilyen korlát kerülhet irodába vagy családi házba is, nyaralóba vagy akár közintézménybe is. Milyen érvek szólnak amellett, hogy üvegkorlátokat rendeljen az ingatlanára?

Egyértelmű, hogy az üvegkorlátok egyszerre jelentenek esztétikus és praktikus megoldást is. Ma már sokféle stílusból lehet válogatni és szintén többféle alapanyag áll a megrendelők rendelkezésére, ha korlátokról van szó. A kovácsoltvas, a fa vagy a fém korlátok mellett az üveg is jelen van a korlátgyártás világában. Az üveg azért illik a legtöbb lépcsőre vagy erkélyre, mert szinte észre sem lehet venni, mégis egy igazán jellemző stílust visz a terekbe.

Az üvegkorlát egy elegáns vagy minimalista belső térben jól tud érvényesülni, mert nem uralkodik el és nem is üt el a már meglévő stílustól. Egy olyan enteriőrhöz is illik az üvegkorlát, ahol klasszikus stílusjegyek uralkodnak, valamint ott is megtalálja a helyét, ahol eklektikusabb módon rendezték be a házat vagy a lakást.

Az üvegkorlátokat úgy készítjük, hogy rendkívül erősek és időtállóak legyenek. A törékenység csak a látszat, mert maga az üveg és a kiegészítők is úgy készülnek és úgy állítjuk őket össze, hogy azok maximális biztonságot nyújtsanak.

Az üvegkorlát készítésben is ragaszkodjon a magas minőséghez! Keressen minket bizalommal, ha szeretne üvegkorlátokat az ingatlanához rendelni! Az általunk gyártott és tervezett korlátok stílusosak és nagyon strapabíróak is, a funkciójukat képesek megbízhatóan betölteni.

A szolgáltatásainkról és az árainkról kérjen bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...