Üvegkorlát készítéssel a teraszok is új fényben tündökölhetnek!

jún 7, 2021 | Korlát

Az üvegnek megvan az a rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy az alapanyaga átlátszó. Bolondság lenne nem kihasználni ezt a jellemzőjét, hiszen igencsak sok lehetőséget rejt magában. Elsősorban ott érdemes még több üveget alkalmazni, ahol szeretnék a fény és a kilátás lehetőségeit minél jobban kiaknázni. Nem csupán az ablakok, hanem a korlátok is készülhetnek üvegből, optikailag megsokszorozva ezzel a terek nagyságát és világosságát.

Az üvegkorlát készítéssel azoknak az ügyfeleknek is szeretnénk előnyös opciókat kínálni, akik nem beltérre, hanem kültérre, például teraszra képzeltek el ilyen elemeket. A vendéglátóegységeknél nem gyakran látni üvegkorlátos megoldást, pedig vétek nem kihasználni az ezzel járó előnyöket. Ha egy étterem, cukrászda vagy kávézó terasszal rendelkezik, ami csodás panorámára nyílik, ott van igazán létjogosultsága az üvegkorlát készítésnek.

Szinte olyan hatást kelt egy üveglapokkal körülvett terasz, mintha nem lenne semmi az asztalok körül. Ez a jelleg izgalmas hatást kelt és egyedülállóvá teszi a teraszt. Érdemes elgondolkodni ezen a megoldáson, és megrendelni az üvegkorlát készítést, ha a tulajdonosok a vendégek kedvében szeretnének járni és a helyet körülvevő, lélegzetelállító panorámára jobb rálátást biztosítani.

Az üvegkorlát készítésnek magas szintjét képviseljük, csakis kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk. A kivitelezésre is nagy gondot fordítunk, tehát nem csupán szép és látványos, de nagyon strapabíró és biztonságos is lesz az az üvegkorlát, ami a mi műhelyünkből kerül ki.

Használja ki ezt a páratlan lehetőséget, rendeljen üvegkorlát készítést, és tegye a teraszt még vonzóbbá, még egyedibbé és exkluzívabbá! Garantáljuk, hogy a környéken nem lesz még egy ugyanolyan vendéglátóegység, mint az Öné! Az üvegkorlát készítésre honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tud árajánlatot kérni! Kollégáink pontos számításokat végeznek, és ennek alapján állítják össze a személyre szabott ajánlatunkat! Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...