Üvegkorlát minden téren

jún 4, 2021 | Korlát

Mai világunkban a társadalomnak azonosulnia kell a modern technikával és fejlődni a korszerű anyagok használatával is, hogy mindennapi környezetünk minél nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtson.

Ez az oka annak is, hogy modern világunkban törekszünk rá, hogy az építőiparban minél könnyedebb légiesebb anyagok kerüljenek felhasználásra, otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt.

Évszázadokon át a vas és fém anyagok használata uralkodott, azonban jelenkorunkban immár az üveg használata is nélkülözhetetlenné vált számos iparágban!

Az átlátszó ragasztott biztonsági üveg, Külső vagy Beltéri korlát kedvelt építő eleme. Ezen anyag használata nagyobb térhatást biztosít a ház belső terében, de egyaránt udvarunkat is nagyítja. Légiességével ellentétben kivételes biztonságot és erőt nyújt, valamint megfelelő karbantartása mellett a környezete örök díszévé válik!

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...