Üvegkorlát minden téren

jún 4, 2021 | Korlát

Mai világunkban a társadalomnak azonosulnia kell a modern technikával és fejlődni a korszerű anyagok használatával is, hogy mindennapi környezetünk minél nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtson.

Ez az oka annak is, hogy modern világunkban törekszünk rá, hogy az építőiparban minél könnyedebb légiesebb anyagok kerüljenek felhasználásra, otthonunkban és munkahelyünkön egyaránt.

Évszázadokon át a vas és fém anyagok használata uralkodott, azonban jelenkorunkban immár az üveg használata is nélkülözhetetlenné vált számos iparágban!

Az átlátszó ragasztott biztonsági üveg, Külső vagy Beltéri korlát kedvelt építő eleme. Ezen anyag használata nagyobb térhatást biztosít a ház belső terében, de egyaránt udvarunkat is nagyítja. Légiességével ellentétben kivételes biztonságot és erőt nyújt, valamint megfelelő karbantartása mellett a környezete örök díszévé válik!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...