Vigyen életet az otthonába egy új nyílászáróval: készíttessen beltéri üvegajtó dekort!

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Üvegbetétes ajtót nem sokan választanának bejárati ajtónak. Cseppet sem praktikus, habár az igaz, hogy világosabbá tudja tenni a lakást, vagy az előteret. Mégis, egy üvegezett bejárati ajtó mögött úgy érezheti az ember, hogy elvész az intim szférája, vizslató tekintetek előtt kell az életét élnie. Ez persze nem azt jelenti, hogy az üvegezett ajtónak nincsen helye a lakásban, éppen ellenkezőleg, csak tudni kell, hogy hová illik.

A beltéri ajtók számára jó választás az üveg, ami több szempontból is előnyt tud jelenteni, különösen, ha beltéri üvegajtó dekorral készül. A beltéri üvegajtó csakis jót tehet a lakásnak. Az üvegbetéteket minden megrendelő olyannak választhatja meg, amilyennek szeretné. Lehet díszes, klasszikusan elegáns, lehet egyszerű, minden díszítéstől mentes, és lehet különleges, egyedi darab is. Az Ön lakásába melyik illik?

A beltéri üvegajtó dekor egyrészt feldobja a szoba megjelenését, és nagyszerűen beépíthető az éppen meglévő enteriőrbe, másrészt pedig világosabb tereket is létrehozhatunk a használatával. Akinek az átlagosnál sötétebb a lakása, az becsempészhet egy kicsivel több világosságot, szépséget a beltéri üvegajtó dekor okos megválasztásával, ha pedig nincs gond a szobák tájolásával, csak még fényesebb és káprázatosabb lesz a falakon és a padlón játszó, üvegen át beszűrődő fénysugaraktól. Az üveg természetesen erős, és a modern gyártási eljárásoknak köszönhetően strapabíró, ami nem törik csak úgy ripityára. Dekoratív és biztonságos egyszerre, így ott is nyugodtan lehet vele kalkulálni, ahol például gyerek van.

Ha a beltéri üvegajtó dekorok megmozgatták a fantáziáját, már nincsen más dolga, csak az, hogy a munkát egy olyan cégre bízza, ami jártas a beltéri üvegajtó dekor tervezésében és készítésében! Tegyen minket próbára, és vázolja fel elképzeléseit! Tekintse meg galériánkat, illetve referenciáinkat, hogy lássa, mire számíthat! Ha döntött, csak lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot beltéri üvegajtó dekor készítésére!

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...