Beltéri üvegajtó, mint fürdőszobai nyílászáró!

júl 13, 2022 | Beltéri ajtók

Egy beltéri üvegajtóval az ablaktalan vizesblokkot is világosabbá lehet tenni! A megfelelő ajtó kiválasztása a legtöbbet hozza ki a helyiségből!

A fürdőszobák és az olyan vizesblokkok, mint a wc, gyakran az ingatlanok mostoha helyiségeinek számítanak. Nem ritka, hogy a helytakarékos vagy kényszer megoldások következtében itt a legkisebb az alapterület és egy szellőzőn kívül nincs  a falakon nyílás a külvilágra. Egy-két praktikus döntéssel azonban ki lehet hozni a legtöbbet egy ablaktalan panel, egy aprócska garzon vagy egy rosszabb elosztású ingatlan vizesblokkjából is. Nem feltétlenül van szükség arra, hogy átalakításokba bocsátkozzon a tulajdonos, elegendő egy olyan, apróbb változás is, mint amilyen az új nyílászáró. A beltéri üvegajtó egy több, mint praktikus nyílászáró a sötét vagy ablaktalan vizesblokkra.

beltéri üvegajtó, mint fürdőszoba vagy wc ajtó talán elsőre kicsit merészen hangzik, de higgye el, hogy bízhat bennünk! Az üvegajtó gyártását egyedi tervezéssel és kivitelezéssel lehet tőlünk megrendelni. Ez garantálja, hogy teljes mértékben olyan nyílászárót kap a megrendelő, amivel maximálisan elégedett lesz. Egy új beltéri üvegajtó sokféle lehet, először is a pontos méretet kell meghatározni egy helyszíni felmérésen. Az ajtó nyitása is lényeges, nyíló vagy tolóajtó, kifelé vagy befelé mozgatható lehet, attól függően, hogy milyen verzióban kényelmesebb és helytakarékosabb az ajtó használata. Végül a belátás sem utolsó szempont, természetesen a víztiszta üveg szóba sem jöhet, de vannak homokfúvott, díszített, matt üvegek, amikkel megőrizhető az intim tevékenységekhez a privát szféra és a fényt is be lehet engedi a helyiségbe.

Az egyedi ajtógyártásban élen járunk, ezért jó döntés hozzánk fordulni, ha beltéri üvegajtóra  van szüksége! Keressen minket bizalommal és kérje az árajánlatunkat beltéri üvegajtóhoz, amit minden érdeklődőnek személyre szabottan állítunk össze! Az ügyfélbarát ügyintézés, a kiváló ár-érték arány és a magas minőségű, egyedi gyártmányok miatt érdemes minket választani!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...