Hol érdemes használni a beltéri üvegajtókat?

jún 4, 2021 | Beltéri ajtók

Általában irodákban és középületekben találkozhatunk beltéri üvegajtókkal, de manapság már az otthonokba is beépítik őket. Egyre divatosabbak, ami modern kinézetük mellett praktikusságuknak is köszönhető!

Ha olyan lakásban járunk, ahol van olyan helyiség, ami nem kap természetes fényt, akkor az összbenyomásunk az lesz, hogy a lakás sötét. Nagy alapterületnél a lakás ablaktól távolabb eső részei valóban félhomályba burkolóznak, különösen a folyosók és a tárolóhelyiségek. Ha a hagyományos ajtók helyett beltéri üvegajtókat használunk, a bejutó fény világosabbá teheti az otthonunkat, sokan mégis tartanak ettől a megoldástól, mert így be lehet látni a szobákba. Az opálosított, vagy áttetsző bevonattal ellátott beltéri üvegajtók azonban csak a fényt engedik át, de a belátást meggátolják, így akár fürdőszobához is bátran használhatóak!

Válassza ön is a beltéri üvegajtókat, ha világosabb otthonban szeretne élni! Kérdése van? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...