Hol érdemes használni a beltéri üvegajtókat?

jún 4, 2021 | Beltéri ajtók

Általában irodákban és középületekben találkozhatunk beltéri üvegajtókkal, de manapság már az otthonokba is beépítik őket. Egyre divatosabbak, ami modern kinézetük mellett praktikusságuknak is köszönhető!

Ha olyan lakásban járunk, ahol van olyan helyiség, ami nem kap természetes fényt, akkor az összbenyomásunk az lesz, hogy a lakás sötét. Nagy alapterületnél a lakás ablaktól távolabb eső részei valóban félhomályba burkolóznak, különösen a folyosók és a tárolóhelyiségek. Ha a hagyományos ajtók helyett beltéri üvegajtókat használunk, a bejutó fény világosabbá teheti az otthonunkat, sokan mégis tartanak ettől a megoldástól, mert így be lehet látni a szobákba. Az opálosított, vagy áttetsző bevonattal ellátott beltéri üvegajtók azonban csak a fényt engedik át, de a belátást meggátolják, így akár fürdőszobához is bátran használhatóak!

Válassza ön is a beltéri üvegajtókat, ha világosabb otthonban szeretne élni! Kérdése van? Tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...